10 / 05 / 2024

Manisa Bertaraf Tesisleri ne zaman açılacak

Manisa Bertaraf Tesisleri ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunburun'da, Ağustos ayında yapımına başlanan Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ndeki çalışmalar sürüyor. Çalışmaların 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Manisa Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı bitiyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nce inşa edilen Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Manisa'daki içme suyu tesisleri modernize ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde inşa ettiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Bertaraf Tesisleri ne zaman açılacak Haberi

Manisa Bertaraf Tesisleri ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunburun'da, Ağustos ayında yapımına başlanan Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ndeki çalışmalar sürüyor. Çalışmaları inceleyen ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Amacımız burayı planladığımız iki yıllık süreden erken bitirmek. Manisa'nın 40 yıllık çöp sorununu bu tesisler çözecek" dedi.


Uzunburun Mevkii'nde yaklaşık 440 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan ve 650 ton çöp depolama kapasitesinde olacak Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ndeki çalışmalar ilerliyor. Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay ile birlikte tesislerin kurulacağı bölgede inceleme yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Öncelikle tesise ulaşımı sağlayacak olan yolda çalışmaların ağırlık kazandığını ifade eden Gençoğlu, iki metre olan yol genişliğinin on iki metreye çıkarıldığını belirterek, tesisin kurulacağı...