18 / 05 / 2024

manisa bölge ısıtma sistemi

manisa bölge ısıtma sistemi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma’da yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Halil Memiş bölge ısıtma sistemi konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Esenler 2. Etap 1.Bölge için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Esenler 2. Etap 1. Bölge projesi için ÇED süreci başladı.

Manisa Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Fatih Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge 962 ada, Avan tadilat Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Botaş Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı ihalesi 2 Mayıs'ta!

Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Maşuk TOKİ 5. Bölge 2. Etap kapsamında yer alan 410 adet konut için sözleşme dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Maşuk 5.Bölge'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Maşuk 5.Bölge 2. Etap kapsamındaki 410 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme!

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme işlemleri bugün başlıyor. 428 daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

manisa bölge ısıtma sistemi Haberi

manisa bölge ısıtma sistemi


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma’da yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Bölge ısıtma sistemi konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Genel Sekreter Memiş, 8 bin 100 aboneyi kapsayan yaklaşık 12 milyon liralık bir yatırım bedeliyle başlatılan ikinci etap çalışmalar kapsamında, yılsonuna kadar 2 bin 311 hanenin ısıtılmasının hedeflendiğini, bunun yanında devraldığımız 2 milyon 700 bin liralık ihale ile de Soma Belediyesinin başlattığı ve bitiremediği abonelere sıcak su verileceğini söyledi. Memiş, Soma’daki yatırımın tamamlanmasının ardından sıranın Kırkağaç’a geleceğini de sözlerine ekledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri’nde Soma’da görev yapan yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Soma Koordinatörü Salih Oğuz Belgül, MHP Soma İlçe Başkanı...