18 / 05 / 2024

Manisa Dalbahçe

Manisa Dalbahçe

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi...

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme! Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme... Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler 547 konut projesinin ihalesini 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

KYK'dan Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Manisa Alaşehir'e 300 kişilik yurt inşa edecek. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yurdun Alaşehir ilçesi ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Manisa Çeşnigir Camii çevresindeki yapılar yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Camii’nin etrafında yer alan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir'de e-imar dönemi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde e-imar dönemi başladı. Büyükşehir'de İmar Bilgi Sistemi kurulması çalışmaları tamamlanarak belediyenin resmi web sitesinde halka açıldı

Manisa Şehzadeler'e 2 yeni tesis geliyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde hayata geçireceği 2 adet çok amaçlı salonun ihalesini tamamladı.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Şehzadeler'e 100 dönümlük TOKİ müjdesi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Çelik, Sancaklıbozköy civarında 100 dönümlük alanda toplu konutu kazandıracaklarını ifade ederek, konuyla ilgili TOKİ Başkanıyla görüştüklerini belirtti.

Manisa Gökçeören'in 40 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nin yenilenecek olan 40 yıllık altyapısı için proje çalışmalarına başladı.

Manisa Dalbahçe Haberi

Manisa Dalbahçe


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, 252 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan sağlıklı içme suyu temin edildiğini belirtti. Aytekin, terfi hattı borularının ve pompa montajının yapılarak Dalbahçe Mahallesi’ne su verildiğini aktardı.

Suyumuz Rahatlıkla Yetecek

Dalbahçe Mahallesi’ne açılan içme suyu sondajının kendilerini oldukça rahatlattığını belirten mahalle muhtarı Sabit Özdemir, “Mahallemiz yaklaşık 300 haneden oluşuyor. Mevcut içme suyu sondajımız nüfusumuza oranla yetersiz kalıyordu. Bu yüzden içme suyu sıkıntısı yaşıyorduk. Sorunumuzu çözmek için MASKİ’ye başvurduk. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde çalışmayı tamamladılar. Artık mahallemize rahatlıkla yetecek içme suyumuz var. Bu güzel hizmet...