18 / 05 / 2024

Manisa Dalbahçenin su sorunu çözüldü mü

Manisa Dalbahçenin su sorunu çözüldü mü

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Manisa'daki içme suyu tesisleri modernize ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde inşa ettiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Manisa'nin imar sorununa ortak çözüm!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa'daki imar planlarının hayata geçirilmesi için Ankara’da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde düzenlenecek toplantıya katılacak.

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Dalbahçenin su sorunu çözüldü mü Haberi

Manisa Dalbahçenin su sorunu çözüldü mü


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, 252 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan sağlıklı içme suyu temin edildiğini belirtti. Aytekin, terfi hattı borularının ve pompa montajının yapılarak Dalbahçe Mahallesi’ne su verildiğini aktardı.

Suyumuz Rahatlıkla Yetecek

Dalbahçe Mahallesi’ne açılan içme suyu sondajının kendilerini oldukça rahatlattığını belirten mahalle muhtarı Sabit Özdemir, “Mahallemiz yaklaşık 300 haneden oluşuyor. Mevcut içme suyu sondajımız nüfusumuza oranla yetersiz kalıyordu. Bu yüzden içme suyu sıkıntısı yaşıyorduk. Sorunumuzu çözmek için MASKİ’ye başvurduk. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde çalışmayı tamamladılar. Artık mahallemize rahatlıkla yetecek içme suyumuz var. Bu güzel hizmet...