14 / 05 / 2024

Manisa Defterdarlığı satılık arsa

Manisa Defterdarlığı satılık arsa

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yağcılar Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek..

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru bedeli olarak 4 bin TL alınan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık!

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülen projede 9 bin 90 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Manisa Salihli satılık evler!

TOKİ Manisa Salihli satılık evler Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 472 adet konuttan meydana geliyor.

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan satılık arsalar!

Kartal ve Kadıköy Emlak Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkullerin ihaleleri 26/11/2014 ve 27/11/2014 tarihleri arasında açık teklif usulü satışa ve kiraya sunulacak.Şartname www.ist-def.gov.tr adresinden ulaşılabilinir.

Manisa'da satılık arsa: 1 milyon 340 bin TL!

Manisa İli Yunusemre İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 340 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Manisa 6.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Manisa'da satılık arsa: 9 milyon 60 bin 600 TL!

Manisa İli Turgutlu İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 60 bi 600 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir İflas Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Manisa'da satılık arsa 1 milyon 545 bin lira!

Manisa İli Turgutlu ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 545 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 10 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa'da satılık arsa: 1 milyon 150 bin liraya!

Manisa Merkez Horozköy mevkii Atatürk mahallesinde yer alan 8 bin metrekare alana sahip arsa satışa çıkıyor. İhale 21 Nisan 2014 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek...

Manisa Defterdarlığı satılık arsa Haberi

Manisa Defterdarlığı satılık arsa

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yağcılar Mahallesi'nde yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 956 bin TL olarak belirlenen arsa için ihale 19 Aralık'ta yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR
Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:
 
SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ

1 - Yukarıda özellikleri belirtilen mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Yasanın 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile dosyasında mevcut genel ve özel şartlara göre hizasında belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
2 - İhale Sakarya Mah. 1109 Sok. No: 2 Kat: 2 Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürünün çalışma odasında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.
3 - Şartname ve ekleri bedelsiz olarak mesai saatlerinde Milli Emlak Müdürlüğünde görülebilir.
4 - Taşınmaz satış...