21 / 05 / 2024

manisa depreminde zarar gören kamu kurumları

manisa depreminde zarar gören kamu kurumları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

İzmit'teki Pisa Kulesi yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan depreminde zarar gören ve İzmit'in ‘Pisa Kulesi’ yıkılıyor.

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Siirt'te depremden zarar gören öğrenci yurdu TBMM gündeminde!

Siirt'te Elazığ depreminde zarar gören bir öğrenci yurduna meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Elazığ depreminde bir köyün tamamı yıkıldı!

Dün akşam meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminde en çok zarar gören Sivrice’ye bağlı Çevrimtaş Köyü oldu...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa Şehzadeler'de apartman inşası sırasında kaza meydana geldi!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde inşasına başlanan apartmanın temel kazısı yandaki binaya zarar verdi. Vinçle desteklenen apartman belediye ekiplerince boşaltıldı, bina ise mühürlendi.

Kütahya Emet Cevizdere İlköğretim Okulu yıkılıyor!

19 Mayıs 2011 Simav depreminde zarar gören Kütahya’nın Emet Cevizdere İlköğretim Okulu’nun yıkımına başlandı. Yıkılan Cevizdere ilköğretim okulunun yerine çalışmalar tamamlandıktan sonra yeniden modern bir okul yapılacak.

Manisa Dağören'in altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Dağören Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözdü. Kanalizasyon hattının zarar gördüğünü dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla son bulduğunu ifade ettiler.

Manisa’da orman yangını çıktı!

Manisa’da orman yangını çıktı. 20 dönümlük alanda etkili olan yangında, çam ve de meyve ağaçları zarar gördü. Yangının çıkışıyla ilgili soruşturma ve soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

Manisa'da makilik alanda yangın çıktı!

Manisa'da makilik alanda yangın çıktı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği, yangında makiyle kaplı yaklaşık 4 hektar yeşil bitki örtüsünün zarar gördüğü, ayrıca alanda bulunan 12 arı kovanının yandığı bildirildi.

Manisa'da orman yangını çıktı!

Manisa'da orman yangını çıktı. Alaşehir ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi yakınlarındaki orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Yaklaşık 5 hektarlık bozuk orman alanının zarar gördüğü bildirildi.

manisa depreminde zarar gören kamu kurumları Haberi

manisa depreminde zarar gören kamu kurumları

Manisa’da meydana gelen merkez üssü Akhisar olan 5,4’lük depremden sonra yaralar sarılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kırkağaç Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi’nden depremde zarar gören Kırkağaç İzcilik Kampı’nın onarımını istedi.

Gelen talepler üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kırkağaç İzcilik Kampı’nın asma tavanındaki zararı onardı. Yapılan tamirattan sonra  bina kullanılabilir hale geldi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan Manisa Akhisar depremi...