09 / 05 / 2024

manisa Doktor Aristi Evi

manisa Doktor Aristi Evi

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Konağı restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Manisa Alparslan Türkeş Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor!

Manisa Belediyesi’nin İzmir-Bursa sürat yolundaki trafiği rahatlatmak amacıyla temelini attığı Alparslan Türkeş Kavşağı’nda çalışmalar hızla devam ederken, Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de, yağmur suyu drenaj çalışmasını büyük ölçü

Manisa Saruhan'da 1. derece arkeolojik sit alanında define kazısı yapıldı!

Manisa'nın Saruhan'da birinci derece arkeolojik sit alanı içinde kalan zeytin tarlasında define araması yapıldı...

Manisa Akhisar'a Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi yapılacak!

Manisa Akhisar'a yapılacak Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi'nin temeli 26 Mayıs Pazar günü atılacak...

Manisa'daki binalarda depreme dayanıklılık testleri başladı!

Kentsel Dönüşüm yasaları çerçevesinde Manisa Belediyesi tarafından kurulan Deprem Etüt ve Yapı Laboratuarı, binalarda depreme dayanıklılık testlerine başladı

Manisa'daki tarihi binanın restorasyonu tamamlandı!

Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği’nin hizmet binası olarak kullanacağı 2. Anafartalar Mahallesi’ndeki tarihi binanın restorasyon çalışması tamamlandı.

Bimeks, Manisa Turgutlu'da mağaza açtı!

Bimeks, 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı. Bimeks'in Manisa'da bulunan mağaza sayısı 3'e yükseldi...

Bimeks 78. mağazasını Manisa'da açtı!

Bimeks 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı, mağazanın açılışını Bülent Arınç yaptı

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 110 adet konut için başvurular 2 Nisan'da başladı...

manisa Doktor Aristi Evi Haberi

manisa Doktor Aristi Evi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’daki tarihi “Doktor Aristi Evi’nde yürütülen restorasyon çalışmalarını tamamladı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan restorasyon çalışmalarının ardından kötü görünümden modern bir görüntüye kavuşan tarihi evin butik otel olarak hizmet vermesi hedefleniyor. Tarihi Kula Evleri’nde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla Manisa turizmine katkı sağlamak ve ilçenin daha çok tanınması planlanıyor.. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi yapıların gün yüzüne çıkması için il genelinde önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula’daki tarihi dokunun turizme kazandırılması için 2014 yılından bu yana sürdürdükleri çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını, bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü...