29 / 04 / 2024

manisa engelliler okulu

manisa engelliler okulu

MANİSA'da imar planı sınırı dışında kalan ve mevzi imar planı düzenlenmesiyle engellilere yapılan okul, yol yapılamamasından ve su bağlanamamasından dolayı hizmete açılamadı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

Çekmeköy Engelliler Okulu için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada inşa edilecek olan engelliler okulu için imzalar atıldı.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Elazığ'da inşaat işçisi 5. kattan düştü!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen Genç Osman İşitme Engelliler Okulu inşaatında çalışan işçi 24 yaşındaki İdris Okşak inşaatın 5 katından düştü. Okşak, ağır yaralandı.

Manisa Zihinsel Engelliler Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 120 kişi kapasiteli, zihinsel engellilere iş ve misafirhanesinde konaklama imkanı sağlayacak 'Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nin hizmete girmesi için Korumalı İşyeri Mevzuatı'nda değişiklik yapılması beklendiği bildirildi.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Ankara Beypazarı'na engelliler okulu inşa ediliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

Manisa Kula Zafer Okulu yenilendi!

Kula Belediyesi, Zafer Okulu’nun bahçesinde çevre düzenlemesinden spor sahasına kadar birçok çalışma yaparak okula yepyeni bir çehre kazandırdı

manisa engelliler okulu Haberi

manisa engelliler okulu

MANİSA'da imar planı sınırı dışında kalan ve mevzi imar planı düzenlenmesiyle engellilere yapılan okul, yol yapılamamasından ve su bağlanamamasından dolayı hizmete açılamadı. 


Dönemin Valisi Halil İbrahim Daşöz zamanında 2013'te yatırım programına alınan, Yunusemre'nin Barbaros Mahallesi'ndeki Hayvan Barınağı arkasında bulunan alana yapılan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), aradan geçen 3 yıla rağmen hizmete başlayamadı. Engelli aileleri 150 öğrenci kapasiteli okulun açılmasını, özlemle beklediklerini söyledi. 


Milli Eğitim yetkilileri, bölgede imar sorunu olduğundan dolayı okul yolunun yapılamadığını ve suyunun bağlanamadığını bildirdi. İmar planı dışında kalan ve mevzi imar planı düzenlemesiyle yapılan okul, imar planı düzenlemesiyle yol yapılmasını bekliyor. Yıllardır engelliler için okul yapılmasını bekleyen iki engelli annesi Saadet Şarenoğlu ve Raşide Kuyumcu, imar sorununun biran önce çözülerek okulun eğitime açılmasını istedi. Vatandaşlardan Saadet Şeranoğlu,...