24 / 07 / 2024

manisa Gevenlik Sulama Göleti

manisa Gevenlik Sulama Göleti

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı 1 milyon 780 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip olan ve 216 bin metrekare alanı kapsayan göletin uzunluğunun 301, yüksekliğinin ise 34 metre olduğunu söyledi.

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

Manisa'nın 17 ilçesinde sulama havuzu inşa ediyor!

Kırsal kalkınma planı doğrultusunda 17 ilçede projelerini yürüten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Demirci’nin Çanakçı Mahallesi’nde de sulama havuzu inşa ediyor.

Manisa Ahmetli Kelebek Barajı'nda gövde dolgusu başladı!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da inşa edilen Ahmetli Kelebek Barajı'nda gövde dolgusuna başlandı. Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan projeyle, 24 bin 270 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacağı belirtildi.

Manisa'ya 700 milyon TL'lik yatırım!

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa ovasındaki tarım arazilerinin sulama ihtiyacını karşılayacak 700 milyon lira değerinde basınçlı su projesi hazırladıklarını söyledi.

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi ilçesinde yol kumlama, tesviye, hayvan sulama göletleri ve içme suyu terfi hattı çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların yüzünü güldürdü.

Gevenlik Sulama Göleti, yakında su tutmaya başlayacak!

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı 1 milyon 780 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip olan ve 216 bin metrekare alanı kapsayan göletin uzunluğunun 301, yüksekliğinin ise 34 metre olduğunu söyledi.

Manisa 'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 454 bin 800 liraya!

Manisa Merkez'de bulunan gayrimenkul 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Manisa'da 9 ayrı noktaya spor sahası inşa edildi!

Spora ve gençliğe önem veren Manisa Belediyesi, gençlerin ve çocukların yararlanacağı spor alanlarını arttırdı

Sulama kanalları ile Kızıltepe'de 138 bin hektar alan sulanacak!

İçişleri Bakanı Muammer Güler: ''Sulama kanalları tamamlandığında Kızıltepe Ovası'nda 138 bin hektarlık bir alan sulanacak'' dedi...

Manisa'da zabıtalar inşaat alanlarını denetledi!

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, usullere uygun olmayan inşaat alanlarına yönelik şehir içindeki mahallelerde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde usullere uymayanlar hakkında Kabahatler Kanunu ve Zabıta Talimatnamesi’ne göre gerekli ceza-i işl

Manisa Katlı Otapark'ın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Manisa Belediyesi’nin 1. Anafartalar Mahallesi’nde Subay Lojmanları olarak bilinen bölgeye katlı otopark yapımı için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

manisa Gevenlik Sulama Göleti Haberi

manisa Gevenlik Sulama Göleti


Saruhanlı'nın Sarıçam mahallesindeki Paklıdere üzerine inşa edilen ve kısa süre önce gövde inşaatı tamamlanan Gevenlik Sulama Göleti, bu kış su tutmaya başlıyor. AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile birlikte Gevenlik Sulama Göleti'nde incelemelerde bulundu. Gölet bölgesinde, yüklenici firma yetkilileri ve Sarıçam mahallesi muhtarı Osman Kabaklıoğlu'ndan çalışmalarla ilgili bilgi alan Tanrıverdi, Saruhanlı'da büyük bir yatırımın daha hayata geçtiğini kaydetti.

Sarıçam mahallesinde geçen yıl inşaatına başlanan ve maliyeti 5 milyon lirayı bulan Gevenlik Sulama Göleti'nin bu kış su tutmaya başlayacağını ifade eden Tanrıverdi, şu bilgileri verdi: "Gövde inşaatı tamamlanan, tarımsal sulama amaçlı kazı çalışmalarının devam ettiği projemiz tamamlandığında, Paşaköy, Sarıçam, Kalemli, Çaltepe, Tepecik, Karayenice ve Halıtlı mahallelerinde binlerce dekar tarım arazisi suya...