27 / 07 / 2024

Manisa Gördes kentsel dönüşüm

Manisa Gördes kentsel dönüşüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Manisa Gördes kentsel dönüşüm Haberi

Manisa Gördes kentsel dönüşüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sorununa neşter vurmak adına aralıksız çalışıyor. Bu kapsamda, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde altyapı dönüşüm hamlesi başladı. Mahallenin 4 bin metrelik kanalizasyon hattını yenileyen MASKİ ekipleri, çalışmaların tamamlanması ile birlikte içme suyu hattına geçecek. MASKİ’nin çalışmaları ile birlikte mahallenin toplam 8 bin metrelik altyapısı modern bir sisteme kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya da mahallede yürütülen çalışmaları yakından takip etti.

MASKİ’nin mahalledeki çalışmaları bunlarla sınırlı değil

ASKİ ekipleri mahalleye içme suyu arıtma tesisi kazandırmak için de kolları sıvadı. Saatte 18 litre su arıtacak tesisin projelendirme çalışmaları devam ederken, mahalle sakinleri bu sayede daha kaliteli içme suyu tüketecek. Ayrıca mahallede taşkınlara sebebiyet veren dere de MASKİ ekipleri tarafından temizlenerek, su baskınlarından kaynaklı zararın önüne geçilecek. 

“40 yıllık altyapımız...