27 / 04 / 2024

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.



Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi'nde, 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecekleri kentsel dönüşüm projesinde  şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, çalışmalarla ilgili projeyi gerçekleştiren firma yetkililerinden bilgi aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Gülveren Kentsel Dönüşümünün çok önemli bir proje olduğundan bahseden Başkan Tütüncü, “Kepez'de inşaat sektörünün havasını değiştirecek, inşaat yatırımlarının vasfını, niteliğini, kalitesini artıracak ve Kepez'e de çok büyük bir değer kazandıracak, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projemiz büyük bir heyecanla, azimle, kararlılıkla devam ediyor" şeklinde konuştu. 

KONUTLAR SÖZ VERİLEN TARİHTE TESLİM

Pınarlar İş Ortaklığı Temsilcisi İbrahim Sert de Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin şubat ayında yer tesliminin alındığını ve sonrasında hızlı ve hummalı bir şekilde projeyi hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Sert, “Hızlı bir şekilde, Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'ye söz verdiğimiz gibi en kıza zamanda bu projeyi alnımızın akıyla bitirip, kazasız belasız hak sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu.

GÜLVEREN'E MODERN KONUTLAR

İhalesi konut yapımı karşılığında arsa satış modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleşen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 gecekondu ve 135 hak sahibini kapsıyor. Proje kapsamında 12 katlı 6 bloktan oluşan 320 daire inşa edilerek, hak sahiplerine verilecek. Proje ile hak sahiplerine konforlu, modern, sosyal tesis imkanlarının olduğu konutlarda yaşama imkanı sunulacak.


Geri Dön