01 / 05 / 2024

manisa gördes toplu açılış töreni

manisa gördes toplu açılış töreni

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla yapıldı.

Bülent Arınç Manisa Gördes'te toplu açılış törenine katıldı!

Manisa’nın Gördes ilçesinde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla yapıldı.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

2023 YKS günü toplu taşıma bedava mı? Üniversite sınavı için otobüsler, metro, metrobüs ücretsiz mi?

ÖSYM tarafından bu sene üniversiteye geçiş YKS (TYT-AYT-YDT) 17 - 18 Haziran günlerinde yapılacak. Peki bu tarihlerde toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? İşte detaylar...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki 87 gayrimenkul satışa çıkıyor!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 87 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

manisa gördes toplu açılış töreni Haberi

manisa gördes toplu açılış töreni

Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda düzenlenen törende Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber. Muzaffer Yurttaş, belediye başkanları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


"ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR" 


Dört gündür rahatsız olmasına rağmen 3 senedir gelemediği Gördes'e geldiğini kaydeden Bülent Arınç konuşması sırasında rahatsızlığı gözlerden kaçmadı. Miting havasında gerçekleştirilen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Mutluyum çok sevinçliyim Allah bugünü nasip etti. 3 yıldır Gördes'e gelememiştim. Bu eserlerin bittiğini ve hizmete açıldığını görmek istedim. 


Çok şükür Allah bu günü görmeyi nasip etti. Türkiye'de ilk defa halkımız kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçti. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla ilk defa halka seçilen bir Cumhurbaşkanı oldu. Bize destek olan güç veren azmi ile cesaretiyle ayakta tutan Gördes'e şükran borçluyuz. Allah hepinizden...