03 / 05 / 2024

Manisa icra müdürlüğü

Manisa icra müdürlüğü

Manisa İli Şehzadeler İlçesi'nde bulunan 3.344,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Manisa 4. İcra Dairesi tarafından 9 şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 24 Aralık 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Soma Vergi Dairesi Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Soma Vergi Dairesi Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı haberleşme bilgileri de güncellendi...

Manisa'da İl Göç İdaresi Müdürlüğü kuruldu!

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde, Manisa İl Göç İdaresi Müdürlüğü kuruldu. İl Göç İdaresi'nin, mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait olan, ve 25 yıllığına tahsis edilen Taç Bina İş Hanı'nda hizmet vereceği bildirildi...

TCDD Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünden satılık gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünden: Manisa Merkez'de bulunan gayrimenkul 14 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Manisa icra müdürlüğü Haberi

Manisa icra müdürlüğü

Manisa İli Şehzadeler İlçesi'nde bulunan 3.344,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Manisa 4. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 12 bin 800 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Bahse konu taşınmaz İzmir - Bursa sürat yoluna cepheli bulunmaktadır. İhale açık arttırma usulü ile yapılacaktır. 


Taşınmazın ihalesi Manisa Adalet Sarayı 4. icra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecektir.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri; Manisa İli, Şehzadeler İlçesi, 3496 Ada No, 3 Parsel No, 2. Anafartalar Mahallesi mevkiinde bulunan arsanın tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 4.012.800,00 TL


1. Satış Günü: 09/02/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası

2. Satış Günü: 06/03/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası

İlanın tam metni için tıklayın

İlanın tam metni için