29 / 04 / 2024

manisa ihlas evleri 1. etap teslimleri

manisa ihlas evleri 1. etap teslimleri

Manisa'da 30 Nisan 2012'de yapımına başlanan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi 17 ayda bitirilerek 'Anahtar Teslim Töreni' gerçekleştirildi. Konutlar, sahiplerine erken teslim edildi...

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kula Evleri’ni restore ediyor.

Manisa Kula evlerine Japon turist ilgisi!

Manisa'nın Kula ilçesinde 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin bu zamana kadar bozulmadan gelen evleri, Japon belgeseline konu olacak.Yabancı turistin uğrak noktası olan tarihi evler tanıtacak.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

manisa ihlas evleri 1. etap teslimleri Haberi

manisa ihlas evleri 1. etap teslimleri


Manisa'da 30 Nisan 2012'de yapımına başlanan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi 17 ayda bitirilerek sahiplerine erken teslim gerçekleştirildi.


Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi tamamlanarak Anahtar Teslim Töreni gerçekleştirildi. Anahtar Teslim Töreni'ne Manisa Belediye Başkan Yardımcısı ve Manisa Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılıçarslan, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Tahsin Ekinci, Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyık ve ev sahipleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılıçarslan, Şubat ayı içerisinde ikinci etabın da arsa işlemlerini gerçekleştirecekleri müjdesini verdi. Kılıçarslan'ın ardından konuşan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Tahsin Ekinci ise inşaatın bitirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını...