19 / 05 / 2024

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi düzenleme

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi düzenleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Merkez Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Ilıca İçme Suyu Tesisi’ni ziyaret etti. Aslay, tesisin çevre düzenlemesinin kısa zamanda yapılacağını belirtti.

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Şile Meşrutiyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 9 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 04 Nisan 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Şile Meşrutiyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 9 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme'de 2 bin 283 metrekarelik arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili tüm detaylar...

Şişli Meşrutiyet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi düzenleme Haberi

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi düzenleme



MASKİ Genel Müdürlüğü, 14 sondaj bulunan ve saniyede 450 litre su basan Ilıca İçme Suyu Tesisi’nde çevre düzenlemesi yapacak. Bu kapsamda yapılacak çalışmalar için MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, İnşaat Şube Müdürü Eyüp Serhan Güven, Su Kalite ve Arıtma Şube Müdürü Recep Günay ve İnşaat Mühendisi Necip Kurtarıcı katıldı. Genel Müdür Alsay tesiste, elektrik sistemleri, sondaj kuyuları ve güvenlik kamerası ile tesisin izlendiği sistemleri gezip, bilgi aldı.


Tesiste neler yapılacak?


MASKİ tesiste sondajların bulunduğu alana kilit parke taşı döşeyip yol düzenlemesi yapacak. Ayrıca tesisteki sondaj kuyularının bulunduğu kulübelerin de bakım-onarımları gerçekleştirilecek. Tesisteki sondajlardan alınan su, Akpınar İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu sayede Merkez Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan tesisin çevresi daha...