29 / 07 / 2024

Manisa Irlamaz Deresi çalışmaları

Manisa Irlamaz Deresi çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu.

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ni sağlıklı bir kanalizasyon altyapı sistemine kavuşturmasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da başladı.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Manisa Turgutlu'daki sel baskınlarına önlem!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. MASKİ ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için menfez çalışması başlattı.

Manisa Irlamaz Deresi yolu genişletildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Manisa Yeregiren Deresi ıslah edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde bulunan Yeregiren Deresi’nde temizlik ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 800 metre uzunluğunda olan ve 8 bin metreküp malzeme kazılarak gerçekleştirilen dere ıslah çalışması, Köprübaşılıları memnu

Manisa Irlamaz'a yeni rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Etüt Proje Daire Başkanı Müge Kuğu ile birlikte Irlamaz Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Manisa Bozköy Deresi sosyal alana dönüşecek!

Bozköy Deresi yaklaşık 26 bin metrekarelik peyzaj alanı, sentetik buz pistinden, yürüyüş alanlarına, koşu alanlarından, bisiklet parkurlarına ve kafeteryalara kadar yakın zamanda, geniş yelpazede bir sosyal alana dönüşecek

Manisa Belediyesi dere kenarlarında peyzaj çalışmalarına başladı!

Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı. Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıl

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasını açtı!

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasının hizmete açıldığını bildirdi

Manisa Irlamaz Deresi çalışmaları Haberi

Manisa Irlamaz Deresi çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. Gerçekleştirilen menfez çalışmasıyla, yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarının vatandaşlara ve çevreye zarar vermesinin önüne geçilerek, araç geçişi büyük ölçüde rahatlatıldı.


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü dere ıslah çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için çalışma gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından temizlenen Irlamaz Deresi’nin eski ve dar menfezi, iş makinesi yardımıyla kırılarak yerine yenisi monte edildi. Aşırı yağmurlarla meydana gelen su baskınlarının önüne geçilmesinin yanı sıra, önceden 2 metre olan yol genişliği de MASKİ’nin döşediği yeni menfezlerle 5 buçuk metreye çıkarıldı. Çalışma sayesinde araç...