19 / 05 / 2024

manisa itfaiye binaları

manisa itfaiye binaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden 3. Bölge Kula İtfaiye Şeflik binası inşaatı hızla devam ediyor. Bina yakında hizmet vermeye başlayacak.

Manisa'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

Manisa'da bulunan binaların depreme dayanıklılıklarının denetimi ve olası bir depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Manisa Kula’daki ortaokul için yıkım kararı!

Manisa’da kamu ve eğitim binalarında deprem soruşturma raporu hazırlandı. Bu kapsamda Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu için yıkım kararı alındı.

Manisa'da depremden hasar gören binalar yıkılıyor!

Manisa'nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde bir haftada yaşanan iki depremin sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor...

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Saruhanlı’ya 4 yeni müfreze!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu.

manisa itfaiye binaları Haberi

manisa itfaiye binaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden 3. Bölge Kula İtfaiye Şeflik binası inşaatı hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Müdürü Önder Baştürk'ün katılımıyla temelleri atılan bina yakında hizmet vermeye başlayacak. yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "İş birliğinden kuvvet doğar. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi el ele vererek Kula'ya hizmet etmeye devam ediyor. Hizmetler kapsamında Kula Belediyesi tarafından yer tahsisi gerçekleştirilen alan üzerine itfaiye binamız hızla yapılıyor. Kula'nın zor anlarında yanında olmak için çalışan ve her türlü felakete karşı halkın yanında olan itfaiyecilerimizin daha iyi hizmet vermeleri için yeni bir tesis kazandırılıyor. Seçtiğimiz alan tarihi Kula Evlerine yakın, D - 300 karayoluna...