05 / 05 / 2024

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.



 

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde planlaması yapılan itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri, bir bir hizmet veriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demirci ilçesinde de üçüncü müfreze olan Yarbasan İtfaiye Müfrezesi’nin inşaatı tamamlandı ve hizmete açıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Manisa’mız büyükşehir olunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey’in talimatı ile itfaiye teşkilatlarımız da planlandı. Yapılan bu planlamada Demirci’miz 3 bölgeye ayrıldı. Demirci merkezdeki itfaiye teşkilatımız Simav yolu üzerine yeni yapılan Hüseyin Oktay itfaiye binasına taşındı. İcikler Mahallesi’nde itfaiye müfrezesini kurduk ve faaliyete başladı. En son Karataş bölgemize hitap edecek Yarbasan Müfrezemizi yaptık. Ekipmanlarını ve araçlarını tamamlayıp faaliyete geçirdik. Tüm ekiplerimiz 24 saat faaliyettedirler. Yarbasan İtfaiye Müfrezemiz bölgemize hayırlı olsun" 

 


Geri Dön