02 / 05 / 2024

manisa itfaiye müfrezesi

manisa itfaiye müfrezesi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Kırkağaç'a itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Pınarlar’daki itfaiye müfrezesi tamamlanıyor!

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Manisa Alaşehir'e itfaiye müfrezesi!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor

Manisa Selvilitepe’ye itfaiye müfrezesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selvilitepe'te itfaiye müfrezesi kurmak için çalışma başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine girecek olan müfreze ile ihtiyaç halindeki mahallelere daha hızlı müdahalede bulunabilecek.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi emlakçıları üzdü!

Mayıs ayında konut kredilerinde uygulanan faiz kampanyasının sona ermesi emlakçıları üzdü. Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kampanyanın 3 ay daha devam etmesi için çağrıda bulundu.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi binasının inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir İtfaiye Terminal Müfrezesi inşa ediyor.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

manisa itfaiye müfrezesi Haberi

manisa itfaiye müfrezesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde planlaması yapılan itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri, bir bir hizmet veriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demirci ilçesinde de üçüncü müfreze olan Yarbasan İtfaiye Müfrezesi’nin inşaatı tamamlandı ve hizmete açıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Manisa’mız büyükşehir olunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey’in talimatı ile itfaiye teşkilatlarımız da planlandı. Yapılan bu planlamada Demirci’miz 3 bölgeye ayrıldı. Demirci merkezdeki itfaiye teşkilatımız Simav yolu üzerine yeni yapılan Hüseyin Oktay itfaiye binasına taşındı. İcikler Mahallesi’nde itfaiye müfrezesini kurduk ve faaliyete başladı. En son Karataş bölgemize hitap edecek Yarbasan Müfrezemizi yaptık. Ekipmanlarını ve araçlarını tamamlayıp faaliyete geçirdik. Tüm ekiplerimiz...