18 / 05 / 2024

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi son durum

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Saruhanlı’ya 4 yeni müfreze!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu.

Manisa Demirci İtfaiyesi’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede itfaiye amirliği ve müfreze çalışmaları devam ederken, Demirci merkez İtfaiye Amirliği’nin temeli de atıldı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmanın ardından Demirci İtfaiyesi’nin modern bir görünümle hizmet vereceği belirtildi.

Manisa Kavaklıdere İtfaiye Müfrezesi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde vatandaşlara acil durumlarda anında müdahale edilebilmesi adına inşa edilen Kavaklıdere İtfaiye Müfrezesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Manisa Urganlı Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’da Selvilitepe Mahallesi’nden sonra Urganlı Mahallesi’nde itfaiye müfrezesi kuruyor.

Manisa Saruhanlı'ya yeni itfaiye binası yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da, yangın ve diğer afetlere ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye çekmek amacıyla ilçede bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait binayı yeniliyor.

Manisa Sarıgöl İtfaiye Amirliği'ne yeni bina inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl’de ilçe merkezi ve mahallelerine hizmet veren itfaiye amirliğini yeni yerine taşımak için çalışma başlattı.

Manisa'da 2 ev yandı!

Manisa'nın Demirci ilçesinde çıkan yangında iki ev hasar gördü. İtfaiye ekiplerine haber veren mahalle sakinleri, bu arada traktörlerin tanklarındaki sularla yangına müdahale etti. Ekipler 3 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü.

Manisa katı atık depolama alanında yangın çıktı!

Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Gül, Manisa Katı Atık Depolama Alanı'nda çıkan yangının tamamen sönmesi için duman çıkmayana kadar yaklaşık bir hafta ekiplerle çalışmalarına devam edecekleri bildirdi...

Manisa'daki binalarda depreme dayanıklılık testleri başladı!

Kentsel Dönüşüm yasaları çerçevesinde Manisa Belediyesi tarafından kurulan Deprem Etüt ve Yapı Laboratuarı, binalarda depreme dayanıklılık testlerine başladı

Manisa'daki tarihi binanın restorasyonu tamamlandı!

Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği’nin hizmet binası olarak kullanacağı 2. Anafartalar Mahallesi’ndeki tarihi binanın restorasyon çalışması tamamlandı.

Bimeks, Manisa Turgutlu'da mağaza açtı!

Bimeks, 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı. Bimeks'in Manisa'da bulunan mağaza sayısı 3'e yükseldi...

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi son durum Haberi

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde planlaması yapılan itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri, bir bir hizmet veriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demirci ilçesinde de üçüncü müfreze olan Yarbasan İtfaiye Müfrezesi’nin inşaatı tamamlandı ve hizmete açıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Manisa’mız büyükşehir olunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bey’in talimatı ile itfaiye teşkilatlarımız da planlandı. Yapılan bu planlamada Demirci’miz 3 bölgeye ayrıldı. Demirci merkezdeki itfaiye teşkilatımız Simav yolu üzerine yeni yapılan Hüseyin Oktay itfaiye binasına taşındı. İcikler Mahallesi’nde itfaiye müfrezesini kurduk ve faaliyete başladı. En son Karataş bölgemize hitap edecek Yarbasan Müfrezemizi yaptık. Ekipmanlarını ve araçlarını tamamlayıp faaliyete geçirdik. Tüm ekiplerimiz...