26 / 07 / 2024

manisa Kalemoğlu asfalt

manisa Kalemoğlu asfalt

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Lacasa Mimarlık Mobilya Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Mimarlık Mobilya Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Coşkun, Erdinç Kalemoğlu, Köksal Çoşkuner ve Satılmış Kalemoğlu tarafından kuruldu.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Manisa Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı bitiyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nce inşa edilen Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Manisa Kırkağaç yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç merkezdeki cadde ve sokaklarda asfalt bakım ve onarım çalışması yaptı.

manisa Kalemoğlu asfalt Haberi

manisa Kalemoğlu asfalt


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle uzun yıllardır asfalt görmeyen mahalle yolları asfalta kavuşmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla Manisalı vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabiliyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahallelerinin yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Gördes-Akhisar yolunun Kalemoğlu ve Çeçekli Mahalleleri ayrımından başlayan çalışmayla Çiçekli Mahallesi’ne kadar 11 kilometre asfalt atılacak. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla mahalle yollarımızda asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Kalemoğlu ve Çiçekli mahallelerimizde de sıcak asfalt uygulaması için çalışmalarımızı başlattık. Sıcak asfalt öncesi ekiplerimiz yolda temel çalışması gerçekleştirdi. Yolun tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız daha konforlu ve...