21 / 05 / 2024

Manisa Karaköy yol yenileme çalışmaları

Manisa Karaköy yol yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Ahmetli'nin yol standardı yükseliyor!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yolları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek, yenileniyor. İki mahalleye toplamda 42 bin metrekarelik parke taşı döşeneceği ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği belirtildi.

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den yeni yol yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi fark yaratan çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda, Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nden başlayan asfaltlama çalışmaları 20 kilometrelik yol güzergâhında devam ediyor.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Kula, Manisa Büyükşehir'le değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Kula’daki Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerinde ilçenin tarihi ve şehir yapısına uygun altyapı, yol, kaldırım, aydınlatma ve yeşil alan düzenleme çalışmaları hızla ilerliyor.

Manisa Turgutlu'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Ergenekon ve Yayla Mahalleleri arasındaki 3 buçuk kilometrelik yolda genişletme, şarampol bakım ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışması başlattı.

Halk GYO Karaköy bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Karaköy Bina 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap'ta 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Projede aylık taksitler 911 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami'nin önünü açtı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda Ulucami bölgesindeki tarihi yapının gün yüzüne çıkarılması için geçmiş dönem başlatılan çalışmaların devam etmesi kararı alındı.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Manisa Karaköy yol yenileme çalışmaları Haberi

Manisa Karaköy yol yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında hizmetler bir bir hayata geçiyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilendi. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından bozulan yollarda kilit parke döşemesi gerçekleştirildi. Mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa’nın il genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu anlamda Karaköy Mahallemizde de, MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşemesi çalışması gerçekleştirdik. Karaköy Mahallemizin alt yapı ve üst yapısını yenileyerek kısa sürede güzel bir hizmete kavuşturduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir...