05 / 05 / 2024

Manisa Karayağcı yatırımları

Manisa Karayağcı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla, uzun zamandır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarına neşter vuruyor.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Manisa Karayağcı yatırımları Haberi

Manisa Karayağcı yatırımları


17 ilçede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarını çözüyor. Yürütülen çalışmalarla Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarına el atıldı. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nce 3 bin metrelik kanalizasyon hattı ve yine 3 bin metrelik içme suyu hattı çalışmalarının tamamlandı. Daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca mahallede yapımına başlanan kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Mahallede alt yapının daha önceden olduğunu, ancak yaklaşık 30 sene önce döşendiğini dile getiren Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, “Kanalizasyonda ve içme suyunda patlaklar çok oluyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek köy projesi başlattığı duyumunu aldık. Bunun için de Manisa’ya gelerek görüşmeler yaptık. Projeyle içme...