06 / 05 / 2024

manisa kelebek mağazası

manisa kelebek mağazası

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Şehzadeler'de Kartal Yuvası mağazası açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kartal Yuvası mağazasının açılış törenine katılarak mağazayı gezdi.

Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.

Kelebek Mobilya 2014't e 50 mutfak mağazası açacak!

Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

Bimeks 115. mağazasını Salihli'de açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks, ülke çapında 115. ve Manisa'daki dördüncü mağazasını Salihli ilçesinde açtı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, yeni mağazanın kurdelesini keserek, hayırlı olması temennisinde bulundu....

Darty Manisa'da mağaza açtı!

Elektronik ve beyaz eşya perakende markası olan DARTY, Manisa mağazasını 25 Ekim Cuma günü yani bugün saat 10.00’ da büyük indirim ve sürprizlerle açtı...

Philips Kelebek Mobilya Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi!

Aydınlatma sektörünün lider markası Philips, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya ile başlatılan işbirliği çerçevesinde Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi...

Bimeks 78. mağazasını Manisa'da açtı!

Bimeks 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı, mağazanın açılışını Bülent Arınç yaptı

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasını açtı!

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasının hizmete açıldığını bildirdi

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

manisa kelebek mağazası Haberi

manisa kelebek mağazası


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı, Uncubozköy Mahallesi’ndeki Doğtaş Kelebek mağazasının açılışına katıldı. 14 Eylül Perşembe Manisa’da yapılan açılışın ardından 15 Eylül tarihinde ise İzmir mağazasının açılış töreni gerçekleştirilecek.  Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı, ilçe belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin il başkanları, Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek yöneticileri de katıldı.


Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdele sonrasında protokol üyeleri Doğtaş Kelebek mağazasının açılışını gerçekleştirerek, mağazayı inceledileri.



Manisa Büyükşehir...