18 / 05 / 2024

Manisa Kürekçi projeleri

Manisa Kürekçi projeleri

(MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları ile mahallerin geleceğini güvence altına alıyor. Bu kapsamda Gördes ilçesine bağlı Kürekçi Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları başladı.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

TOKİ Manisa Köprübaşı 2020 kura çekilişi 28 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı, işte merak edilen TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları...

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık tarihi itibariyle başlıyor.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

TOKİ Manisa Akgedik çekilişi kura sonuçları isim isim listesi 2018!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1.500 konutun kurası bugün çekiliyor. İşte TOKİ Manisa Akgedik çekilişi kura sonuçları isim isim listesi 2018..

TOKİ Manisa Kırkağaç projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Kırkağaç'ta hayata geçireceği 234 konutun ihalesi yapıldı.

Manisa Salihli OSB için yatırımcılar sırada!

Manisa Salihli OSB'nin 2. etabına yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Sanayi parsellerinin yüzde 80'lik kısmı için 20 firma başvurdu.

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Manisa Prime projesi için ilk adım atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2015 yılı Aralık ayı Meclisi’nde kamuoyuna tanıtımı yapılan ve Manisalılarda büyük heyecan uyandıran Manisa Prime Projesi için ilk adım atıldı.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Manisa Kürekçi projeleri Haberi

Manisa Kürekçi projeleri


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları ile mahallerin geleceğini güvence altına alıyor. Bu kapsamda Gördes ilçesine bağlı Kürekçi Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, il genelinde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı şebeke iyileştirmesi ihtiyacı olan Gördes İlçesi’ne bağlı Kürekçi Mahallesi de yenileme kapsamına alındı. Kürekçi Mahallesi şebeke hattı yenilemesi hakkında bilgiler veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Kürekçi Mahallesi’ni programımıza alarak, içme suyu şebeke hattını yenilemeye başladık. Bin 800 metre uzunluğu olan hattımızda 50’lik polietilen borular kullanıyoruz. Bu çalışma ile mahallemizin daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu kullanabilecek. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Sorunumuz Çözülüyor

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekiplerinin mahallelerinde...