20 / 05 / 2024

Manisa Lütfiye Mahallesi altyapı

Manisa Lütfiye Mahallesi altyapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Etimesgut Bağlıca Mahallesi'nde imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut İlçesi, Bağlıca mahallesi 85065 (1. Etap uygulama), 85074 (2. Etap uygulama) 85088/2 ve Alsancak mahallesi 85076 nolu parselasyon planları askıya çıktı.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

Tuzla Postane Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Tuzla'ya bağlı Postane Mahallesi, 7931 parselin bir kısmı ve 7931 parselin bitişiğindeki bir kısım terkli alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı...

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nin 1/5000 ölçekli nazım imar planları kabul edildi

Manisa Lütfiye Mahallesi altyapı Haberi

Manisa Lütfiye Mahallesi altyapı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde altyapı sorununu ortadan kaldırmak için aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. MASKİ ekipleri, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde 15 yıl önce döşenen 6 bin 766 metrelik kanalizasyon hatlarını ve 40 yıllık 8 bin 911 metrelik içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ ekiplerinin mahalledeki çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar şunları söyledi;

“Çalışmalar güzel gidiyor”

Muharrem Baysal,  “ Çalışmalar güzel gidiyor. Çalışmalar tamamlandığında mahallemiz için iyi olacak.”

“Başkanımız Manisa’nın her yerine uzanabiliyor”

Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “ Mahallemizde kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılıyor. 15 sene önce plansız ve projesiz olarak yapılmıştı. Şimdi MASKİ’nin yaptığı çalışmalar son sistem olarak yapılıyor. Çalışmalar iyi gidiyor. İçme suyu şebeke hattımızda 40 yıllıktı. Onlarda değişecek. İçme suyu depomuzun demir...