02 / 07 / 2024

manisa mezbaha

manisa mezbaha

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Demirci ve Gördes ilçelerindeki mezbahalarda incelemelerde bulundu.

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

Manisa Gördes'e yeni mezbaha inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Manisa Büyükşehir'den 5 yıllığına kiralık mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan mezbahayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Mezbahanın ihalesi 24 Şubat 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Manisa Kula'da restorasyon ihalesi 11 Nisan'da!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Manisa Kula Şah Süleyman Türbesi ve Paşa Camii rölöve, restitüsyon, restorasyon, inşaat müh. elektrik müh. ve makine müh.ve çevre düzenleme projeleri 2013 yılı temin işi 11 Nisan perşembe günü ihale ediliyor...

Manisa Merkez'de 1 milyon 281 bin 500 TL satılık arsa!

T.C Manisa 1. Satış Memurluğu, Manisa Merkez Horozköy'de 1 milyon 281 bin 500 TL'ye arsa satıyor...

TOKİ Manisa Gördes'te başvurular başladı!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Manisa Gördes'te başvuru dönemi için son 3 gün!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvurular 25 Mart 2013'te başlıyor...

TOKİ Manisa Gördes'te başvuru dönemi 25 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvurular 25 Mart 2013'te başlıyor...

Manisa Sayalar Rüzgar Enerji Santrali kamulaştırılacak!

Resmi gazetede 14 Mart 2013 tarihinde yayınlanan yasaya göre; Manisa Kırkağaç'ta yer alan Sayalar Rüzgar Enerji Santrali, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kamulaştırılacak...

Manisa 'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 454 bin 800 liraya!

Manisa Merkez'de bulunan gayrimenkul 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Beyşehir'de soğuk hava deposu ve mezbaha binaları:1 milyon TL'ye!

Beyşehir Belediye Başkanlığından: Dalyan'da bulunan soğuk hava deposu ve mezbaha binaları 11 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

manisa mezbaha Haberi

manisa mezbaha


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde modern mezbaha kazandırma çalışmalarına devam ediyor. Mevcut mezbahaların kontrolünü gerçekleştiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Demirci ve Gördes ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Akbaş’a Veteriner İşleri Şube Müdürü Murat İnci, Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan ve Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de eşlik etti.

İlçelerdeki mezbahalarda incelemelerine devam edeceğinin altını çizen Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde modern mezbahalar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizde mevcut olan mezbahalarda da incelemeler yaparak sağlıklı ve kontrollü kesim yapılması için gerekenleri not alıyoruz.  Şimdi de Gördes ve Demirci ilçelerine gelerek incelemelerde bulunduk” dedi.



Manisa Büyükşehir...