02 / 05 / 2024

manisa oda Dernekler Hizmet Binası

manisa oda Dernekler Hizmet Binası

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 projesinde yer alan 400 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak. Projede sadece 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Manisa 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Manisa 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projelerde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Manisa Gördes alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 2 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Manisa'nın İkiz Kuleleri açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru!

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da yer alan 71 adet daireyi kuralı satışa çıkarıyor. Projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Manisa Turgutalp başvuru belgeleri!

Manisa Turgutalp TOKİ Evleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplamda 18 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular devam ediyor. İşte TOKİ Manisa Turgutalp başvuru belgeleri...

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ 2. Etap son başvuru günü!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ 2. Etap son başvuru günü yarın. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman başlıyor?

Aylık taksitlerin 370 TL ile ödenebildiği TOKİ Manisa Demirci Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Manisa Durasıllı başvuruları yarın son!

Toplam 472 konutun satışa sunulduğu TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 'da 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. TOKİ Manisa Durasıllı başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

manisa oda Dernekler Hizmet Binası Haberi

manisa oda Dernekler Hizmet Binası


MASKİ Genel Müdürlüğü Hizmet Binası ile Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nı içinde barındıran ve Manisalılar tarafından ‘İkiz Kuleler’ olarak anılan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün düzenlenecek görkemli bir törenle resmen hizmete girecek. Törenin Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştirileceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “23 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiğimiz ve bir kulesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, diğer kulesinde Oda ve Derneklerimizin yer aldığı İkiz Kuleler projemizin açılışını hayırlısıyla gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günü saat 17.30’daki açılış törenimize tüm hemşerilerimi davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir...