09 / 05 / 2024

manisa onkoloji binası

manisa onkoloji binası

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa’daki depreme dayanıksız 29 okul yıkılıyor!

Manisa’da 12 ilçede bulunan depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 29 okul binası için yıkım kararı verildi.

Manisa'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakıroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

manisa onkoloji binası Haberi

manisa onkoloji binası



Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de yaptırılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı. 


Temel atma törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, İl Jandarma Komutanı Erhan Can, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Hayırsever İşadamı Dündar Çiloğlu ile ailesi katıldı. 


“Manisamız ve ülkemiz büyüyor”

Manisa Valisi Hakan Güvençer törende yaptığı açıklamada, “Tıp Fakültesi Hastanemiz büyüyorsa hiç kuşkusuz Manisa büyüyor. Manisamız büyüyorsa ülkemiz büyüyor. Bu durum organizmanın doğru çalıştığına işaret ediyor. Hayırseverlere teşekkür ediyor, Manisamız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi ise, sağlık alanında önemli yatırımların hayata geçirildiğini vurgulayarak destekleri için...