03 / 05 / 2024

manisa projeleri cengiz ergün

manisa projeleri cengiz ergün

Çetin bir yarış ile 2009 yılında Manisa Belediye Başkanlığı’nı Bülent Kar’ın elinden alan Cengiz Ergün, 2014'te Büyükşehir Statüsünü kazanan Manisa’nın kaderini değiştiriyor.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısı üçüncü oturumu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıda Manisa'ya yapılacak olan bisiklet yolları masaya yatırıldı...

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de hazır bulundu.

Manisa Akhisar projelerinde mutabakat sağlandı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediye Meclisi Grup Başkanlarını makamında ağırladı. Projelerin görüşüldüğü ziyarette mutabakata varıldı ve yeni yılda çalışmaların başlayacağı belirtildi.

Manisa Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un düzenlediği yemekte bir araya gelerek yeni projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Manisa Selendi'nin yolları onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Kazıklı Mahallesi Tüller ve Havanoğlu bağlılarında yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalardan memnun kalan mahalle halkı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir’de gençliğin prestij eğitim mekanı olacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarında sona gelindi.

manisa projeleri cengiz ergün Haberi

manisa projeleri cengiz ergün

Çetin bir yarış ile 2009 yılında Manisa Belediye Başkanlığı’nı Bülent Kar’ın elinden alan Cengiz Ergün, 2014'te Büyükşehir Statüsünü kazanan Manisa’nın kaderini değiştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak dev Projelere imza atan Cengiz Ergün, kenti 17 ilçesiyle emin adımlarla gelecek nesillere hazırlıyor. 


BİTEN PROJELER MANİSALIYA HİZMET VERİYOR 

Cengiz Ergün neredeyse her ay ya yeni bir tesisin veya projenin temelini atıyor, ya da hizmete açıyor. Tam otomasyonlu Otopark, Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Ofisi, 17 ilçe için 300 araçlık filo, Salihli Atık Su ve İçme Suyu Arıtma Tesisi, Güzelyurt Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi,  Atatürk Kent Parkı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Bülent Koşmaz Yeraltı Otoparkı, Oda ve Dernek İş Kuleleri, Manisa Kart uygulaması, Bedesten Meydanı ve Parkı gibi dev projeler; 2014 yılından bu yana Manisalıya...