14 / 05 / 2024

manisa salihli dükkan ihalesi

manisa salihli dükkan ihalesi

Manisa Salihli ilcesi Çakallar Mahallesi'nde bulunan 2 bin 380,32 metrekare yüzölçümlü dükkanın satışı icradan 2 milyon 500 bin TL'ye ihale edilecek.

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa Salihli'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Manisa Akhisar'da 24 yıllığına kiralık 13 dükkan ve sinema!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 12 kargir, 1 kerpiç dükkanı olan yazlık sinemayı 24 yıllığına yapım karşılığı kiraya veriyor. 24 yıllık kira bedeli 5 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

manisa salihli dükkan ihalesi Haberi

manisa salihli dükkan ihalesi

T.C. SALİHLİ 2. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2013/464 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


Özellikleri : Manisa İli, Salihli İlçesi, Çakallar Mah. Yaylıdağ Mevkii 920 Parsel 20.615,24 m2, arsa niteliğinde A Blok Bodrum Kat 16 nolu bağımsız bölüm Sayılı 2379/16497 arsa paylı dükkan niteliğindeki taşınmaz 20.615,24 m2 üzerine yapılmış, mevcut ve kat irtifakı tesis edilmiş, taşınmazın tamamı borçlu şirkete ait olup, taşınmaz Izmir-Ankara Devlet karayoluna cephesi olan, Salihli'nin izmir çıkışında Festiva alışveriş merkezindedir. Bodrum katta bulunan ve kiracı Tekzen firması tarafından inşaat ve ev eşyaları satışı yapılan mağaza olarak çalışmaktadır. Bodrum kata ulaşım yürüyen merpen ile sağlanmakta olup, bodrumda kalan diğer kısımlar otopark olarak kullanılmaktadır, araç rampası ile otoparka inilir. Betonarme prefabrik camekan kaplamadır,...