05 / 05 / 2024

manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası

manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası

Manisa’nın Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Ömer Faruk Çelik mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade etti.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Ağır hasarlı Manisa Vahdet Camisi yıkıldı!

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa'daki Gavur Hamamı kütüphane olacak! 

Manisa'da bulunan 400 yıllık Gavur Hamamı olarak bilinen tarihi yapı yapılacak restorasyon çalışmasının ardından çocuk kütüphanesi olarak hizmet verecek. 

manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası Haberi

manisa Sancaklıkayadibi muhtarlık binası

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Sancaklıkayadibi Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Daha önce Sancaklıkayadibi mahallesinde yaptığı inceleme ziyareti sırasında mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sancaklıkayadibi mahallemizde incelemelerde bulunduğumuz bir zamanda mahalle halkımız ve muhtarımız tarafından mahalleye bir muhtarlık binası yapılması talebi oldu. Muhtarımızın hizmet verebileceği bir mekân mahallemizde yoktu. Şehzadeler Belediyesi olarak hemen çalışmalara başladık. Mahalle camisinin yanındaki boş arazide bir muhtarlık binası yapmaya karar verdik. Bunun yanın sıra mahalle halkının bir araya gelebileceği her hangi bir salonun olmaması nedeni ile muhtarlık binamızı hem muhtarlık olarak...