14 / 05 / 2024

Manisa Sarıpınar altyapı çalışmaları

Manisa Sarıpınar altyapı çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesi’nin altyapısını yenileme çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışma kapsamında Sarıpınar Mahallesi’nde 5 bin 500 metrelik içme suyu şebekesinin boruları değiştirilecek

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Bursa Helvalıpınar Cami etrafındaki binalar yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Yıldırım İlçesi’ndeki Helvalıpınar Camii çevresinin düzenleneceğini söyledi.

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yüzde 15 peşinde, kalan tutar için 120 ay vade uygulanıyor. İşte Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 163 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri belli oldu. Ödeme planı kapsamında 120 veya 180 ay vade uygulanan projede 163 tane daire satışa sunuluyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

Manisa Sarıpınar altyapı çalışmaları Haberi

Manisa Sarıpınar altyapı çalışmaları


MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesi’nin altyapısını yenileme çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında Sarıpınar Mahallesi’nde 5500 metrelik içme suyu şebekesinin boruları değiştirileceği ifade edilirken, çalışma tamamlandığı zaman vatandaşlara daha sağlıklı su içirileceği ve su kayıp ve kaçaklarının önleneceği belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri Alaşehir ilçesi Sarıpınar Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattının borularını yenileme kapsamına aldı. Çalışma hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Alaşehir ilçesi Sarıpınar Mahallesini, Aydın ili Nazilli ilçesi Avra Mahallesine bağlayan yol güzergâhındaki mahalle içi şebeke borularının uzun yıllar önce vatandaşlar tarafından yeterli derinlikte döşenmemesi ve şebeke borularının ömrünü yitirmesi sebebiyle borularda sık sık patlak ve arızalar meydana geliyordu. Ayrıca mahalleyi Nazilli ilçesi Avra Mahallesine bağlayan yolun asfaltlanacak olması...