29 / 04 / 2024

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı mı

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı mı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Seyitli ilçesinde hayata geçirilen çok amaçlı düğün salonunu hizmete açtı.

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme! Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme... Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa depreminin hissedildiği İstanbul'a 'zemin' uyarısı!

Manisa'da dün meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin pek çok ilde hissedilmesinin "normal" olduğunu belirten uzmanlar, merkez üssüne kilometrelerce uzaklıktaki İstanbul'daki bazı vatandaşların depremi daha güçlü hissetmelerinde ise "kötü zeminin" etkili olduğuna dikkati çekti...

Manisa Müzesi turizm faaliyetlerini canlandıracak!

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesinde bulunan binlerce eser yeni müzenin tamamlanmasıyla yeniden ziyarete açılacağı günü bekliyor. Paha biçilemeyen birçok eserin yer aldığı Manisa'da yen müzenin açılmasıyla turizm faaliyetlerinin de canlanması planlanıyor.

Manisa'ya 19 çok amaçlı salon inşa edildi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan yaklaşık 5 senelik görev sürecinde il genelinde 19 adet çok amaçlı etkinlik salonunda inşaat çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa'nın kırsal mahallelerinde çok amaçlı salon yapılıyor!

Manisa Demirci ilçesindeki kırsal mahallere çok amaçlı salonlar inşa ediliyor. Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Şu anda 3 mahallemizde salonlarımızı hizmete açtık" dedi...

İzmir ve Manisa'da yerleşim bölgelerine sanayi yasağı!

İzmir ve Manisa’yı kapsayan 1/100 bin ölçekli imar planları yenilikler getiriyor. İzmir ve Manisa’nın tamamını ilgilendiren bu planlarda çok önemli ve iki kentin belki de 50 yılını etkileyecek önemli değişiklikler mevcut. 

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı mı Haberi

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı mı


Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki programlara katılarak, vatandaşlarla birlikte olmaya ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Yunusemre  Belediyesi tarafından  Seyitli Mahallesi’ne kazandırılan Çok Amaçlı Düğün Salonu’nun Başkan Cengiz Ergün’ü temsilen Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve meclis üyeleri katıldı. Seyitli Mahallesi sakinlerine Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Köroğlu, salonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Okunan duaların ardından çok amaçlı düğün salonu hizmete açıldı.




Manisa Büyükşehir...