28 / 08 / 2024

manisa tam otomosyonlu otopark

manisa tam otomosyonlu otopark

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Adra GYO, Manisa Şehzadeler projesinin ruhsatını aldı! Tam 638 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merakla beklenen Manisa Şehzadeler projesinin ruhsatını aldı. Adra GYO Şehzadeler projesinde 638 konut ve 14 adet dükkan yer alıyor.

Manisa Akhisar'daki imar planı çalışması tam gaz devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Manisa'nın o ilçesine tam 605 ucuz konut geliyor! Hemen bu detaylara bakın!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Manisa Prime projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

manisa tam otomosyonlu otopark Haberi

manisa tam otomosyonlu otopark

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor. 


Ortaya koydukları her projenin işin takvim süresi öncesinde bittiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her projemizde olduğu gibi bu önemli projemizi de kısa zamanda Manisalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz Kasım ayında temelini attığı ve 560 araçlık kapasitesiyle Manisa’daki otopark sorununun çözülmesine katkı sağlayacak olan tam otomasyonlu otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yılmaz Gençoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gençoğlu, “Yapımı devam eden 560 araçlık tam otomatik otopark inşaatımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatımızın dış cephe, kompozit ve silikon...