03 / 05 / 2024

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev projede incelemeler yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, başkan danışmanları ve daire başkanları da katıldı. Şantiye sorumlularından projenin durumu hakkında da detaylı bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra projenin iç dizaynında kullanılacak olan malzemeleri denetledi.

“Yeni soluk katacak”

Projede çalışmaların sorunsuz olarak sürdüğünü belirten Başkan Ergün, “Alışveriş merkezi,  5 yıldızlı otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların bulunduğu dev yatırımımızda çalışmalar hızla devam ediyor. Dev projemiz tamamlandığında, kentin sosyal hayatına yeni bir soluk katacağını düşünüyorum. Güzel Manisa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.


Geri Dön