29 / 04 / 2024

Manisa Prime'ın inşaatı son sürat!

Manisa Prime'ın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesinin inşaatına da son sürat devam ediyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin dev projeleri arasında yer alan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde kütle beton dökümünün ardından bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyon projeleri arasında yer alan Manisa Prime’da çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkililerinden yapılan bilgilendirmede, “Projede ilk olarak zemin düzenlemesi, zemin iyileştirme çalışmaları yapıldı. Köşe kazıklarının çakılması ve zemin kütle beton dökülmesinin ardından şimdi de bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi” bilgisi verildi.

Manisa’nın çehresine güzellik katacak olan projede 5 yıldızlı ve 210 odalı otel 19 katlı olacak.  İçerisinde 550 kişilik restoran, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare üzerine kurulu spa güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu mevcut. Proje içerisindeki ofis kısmı 13 katlı olarak planlandı. A Plus açık ofis 10 kat olacak ve içerisinde 600 metrekarelik bürolar hayata geçirilecek. AVM noktasında ise 14 bin metrekare kiralanabilir alan mevcut. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi ise zemin katta yer alıyor. Dev projenin 700 iş gününde tamamlanması planlanıyor.


Geri Dön