06 / 05 / 2024

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatı

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Tevfik Lav Spor Tesisi yeniden inşa edilecek!

Manisa’nın spor alanındaki ihtiyacını gidermek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni yatırımlar planlıyor. Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranmış olan  Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa edecek. 

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli atıldı!

İstiklal Kahramanı Yüzbaşı Tevfik Bey’in adı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapılacak ilkokulda yaşatılacak. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Bağdat Caddesi'ndeki Tevfik Paşa Apartmanı yıkılıyor!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 50 yıllık Tevfik Paşa Apartmanı, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bugün yıkılacak..

TOKİ Bartın ve Manisa'da sağlık merkezi ve eczane ihalesi bugün!

TOKİ Bartın Ulus Kumluca ve Manisa Kula'da Aile Sağlık Merkezi ve eczane ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün yapılıyor!

TOKİ Manisa Merkez Alt Gelir Grubu kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatı Haberi

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, zaman içerisinde yıpranan ve artık yetersiz durumda olan Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda modern bir spor tesisi inşa ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanında yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “ Biliyorsunuz Tevfik Lav Spor Tesisi artık yetersiz geliyordu. Bu kapsamda mevcut alanda eski tesisi yıkarak modern bir tesis projesi için çalışmalara başladık. Şuan inşaat çalışmalarımız hızla devam etmekte. Sahadaki peyzaj düzenleme çalışmaları da hızla sürüyor. Bunun yanı sıra futbol sahası tamamlanmak üzere ve burada tel örgü çalışmaları devam ediyor. Voleybol ve basketbol sahasında zemin serimi yapılıyor. Bina içinde de ince işçilik tamamlanmak üzere....