28 / 04 / 2024

manisa turgutlu arıtma tesisi

manisa turgutlu arıtma tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da inşası devam eden atıksu arıtma tesisinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Manisa Turgutlu'ya 50 milyon TL'lik arıtma tesisi inşa edilecek!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2016 yılı vatandaşın hizmetle buluşturulduğu bir yıl olacak" dedi.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

manisa turgutlu arıtma tesisi Haberi

manisa turgutlu arıtma tesisi


Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile birlikte ilçelerdeki yatırımlarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’yu Atıksu Arıtma Tesisi’ne kavuşturuyor. Gediz Havzası’nın temizlenmesi yolunda önemli adımlardan biri olan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Nisan 2015’te ihalesi yapılan ve sözleşme bedeli yaklaşık 37 milyon TL olan tesisin yer teslimi 2015 yılı Eylül ayında yapıldı. 600 günde bitirilmesi planlanan projenin tamamlanmasıyla 165 bin kişilik nüfusa hitap edecek tesiste, günde 33 bin metreküp atık su arıtılacak. 2026 yılında revize edilerek kapasitesi artırılacak olan tesis, 2’nci aşamada 220 bin nüfusu karşılayacak şekilde geliştirilecek ve günde arıtacağı su 51 bin metreküpe ulaşacak. Tesis, 1 yıl yüklenici firma tarafından işletilmesinin ardından, 2018 yılında MASKİ’ye devredilecek.

Güneş enerji sistemi ile elektrikten tasarruf sağlayacak

Turgutlu...