18 / 05 / 2024

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Turgutlu Eski Belediye Binası’nda sürdürdüğü restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan restorasyon çalışmasıyla tarihi bina, modern bir görünüme kavuşturulacak.

Adra GYO'dan Manisa'ya 708 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Manisa Turgutlu projesi için düğmeye bastı. Adra GYO'nun Manisa projesinde 708 konut ve 4 adet ticari alan yer alacak.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore Haberi

Manisa Turgutlu Belediyesi hizmet binası restore

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Turgutlu Eski Belediye Binası’nda sürdürdüğü restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılacak olan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılıyor. Yapılan restorasyon çalışmasıyla tarihi bina, modern bir görünüme kavuşturulacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi binaya yapılacak restorasyonun ardından ilçeye prestijli bir mekan daha kazandırılması planlanıyor.


"MODERN BİR SANAT MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ"

Restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Turgutlu’ya tarihi bir Sanat Merkezi kazandıracaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Turgutlu ziyaretinde sözünü verdiği tarihi yapının restorasyon çalışmasında sona doğru yaklaştık. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla ilçemize modern bir sanat merkezi kazandıracağız. Tarihi yapıların korunması ve yeniden kullanıma kazandırılmasına önem veriyoruz. Bu çalışmamızı da bu...