03 / 05 / 2024

manisa turgutlu proje

manisa turgutlu proje

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2016 yılı vatandaşın hizmetle buluşturulduğu bir yıl olacak" dedi.

Adra GYO'dan Manisa'ya 708 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Manisa Turgutlu projesi için düğmeye bastı. Adra GYO'nun Manisa projesinde 708 konut ve 4 adet ticari alan yer alacak.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediye 5 taksitle üç iş yeri satacak!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

manisa turgutlu proje Haberi

manisa turgutlu proje

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede gerçekleştirilecek olan büyük projeler hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA)’na özel açıklamalarda bulundu. Manisa Su Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ile birlikte yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırımla arıtma tesisi projesinin yakın zamanda başlayacağını müjdeleyen Turgay Şirin, kapalı otopark ve pazaryeri, Ovacık Gençlik Merkezi, köprülü kavşak ile Irlamaz’ı değiştirecek projelerin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Göreve borçlu bir belediye ile başladıklarını aktaran Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Aşağı yukarı 45 milyon TL bir rakamla borçlu bir belediye vardı. Bu tabloya rağmen başladığımız günden bugüne yaptığımız çalışmalarla tasarruf tedbirleriyle, yönetim tarzımızla bir takım harcamaların kısıtlanmasıyla bu 45 milyon TL’lik bir borcu 28 milyon TL’ye düşürdük. Her ne kadar gelirlerimizde azalma olsa bile şuan günlük rutin işlerin aksamadan hatta daha kaliteli...