28 / 07 / 2024

Manisa Turgutluda kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi

Manisa Turgutluda kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da kısa süre önce yapımına başlanan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.

Manisa Turgutluda kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi Haberi

Manisa Turgutluda kapalı pazaryeri ve otopark hizmete girdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu’da yapımı devam kapalı pazaryeri ve otopark projesini inceledi. 150 araçlık otoparkı ve kapalı pazaryerleri bulunan projenin Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacağı belirtildi.


"TURGUTLU YENİ BİR DEĞER KAZANDI"

Projenin atıl durumda bulanan alana yeni bir değer kazandırdığını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Cumartesi pazarı dediğimiz bölgede pazaryeri ve otopark projemizin son halini görmek üzere bir aradayız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, bu alanda yaşanan trafik sorununa çözüm oluşturmak ve vatandaşlarımızın daha modern şartlarda alışveriş yapabilecekleri alan oluşturmak için bu proje düşünüldü. 4 buçuk dönümlük bir alan burası. Önceden bu noktada güvenlik zafiyeti vardı. Haftanın 6 günü atıl olan bir alan, bu projeyle yeniden kazanıldı. Üzerinde yapılan peyzaj çalışmasıyla...