06 / 05 / 2024

manisa uzunburun

manisa uzunburun

Manisa'da Uzunburun mevkiinde yaklaşık 440 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan ve 650 ton çöp depolama kapasitesinde olacak Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi 2017'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesine bağlı Uzunburun mahallesine bin 200 metre uzaklıkta bulunan alanda çalışmasına başladığı Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Uzunburun Mahallesi'nde 84 milyon 991 bin liraya ihale edilen "katı atık bertaraf tesisi ve düzenli depolama tesisi"nin temelini törenle attı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Şehre nefes aldıracak dev projenin belediye tarihinin en büyük yatırımı olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Salı günü saat 14.00’deki temel atma törenine tüm Manisalıları davet etti.

Manisa'ya modern katı atık tesisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımına başlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.85 milyon liraya ihalesi yapılan tesislerin yüzde 7'si tamamlandı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa'da Uzunburun mevkiinde yaklaşık 440 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan ve 650 ton çöp depolama kapasitesinde olacak Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Manisa Bertaraf Tesisleri 2 yılda tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunburun'da, Ağustos ayında yapımına başlanan Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ndeki çalışmalar sürüyor. Çalışmaların 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

Manisa Uzunburun katı atık bertaraf tesisi taşınıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da yer alan Uzunburun'a katı atık bertaraf tesisi yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan başvuruya onay geldiğini açıkladı.

Manisa'daki tarihi binanın restorasyonu tamamlandı!

Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği’nin hizmet binası olarak kullanacağı 2. Anafartalar Mahallesi’ndeki tarihi binanın restorasyon çalışması tamamlandı.

Bimeks, Manisa Turgutlu'da mağaza açtı!

Bimeks, 78. mağazasını Manisa Turgutlu'da açtı. Bimeks'in Manisa'da bulunan mağaza sayısı 3'e yükseldi...

manisa uzunburun Haberi

manisa uzunburun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Öncelikle tesise ulaşımı sağlayacak olan yolda çalışmaların ağırlık kazandığını ifade eden Gençoğlu, iki metre olan yol genişliğinin on iki metreye çıkarıldığını, tesisin kurulacağı alanda da dolgu çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Manisa'nın en büyük yatırımını hayata geçirmek amacıyla kolları sıvadıklarını hatırlatan Gençoğlu, "Şu anki çalışma programına göre burayı hedeflediğimiz süreden önce bitireceğiz. Burası tamamlandığında Manisa'nın 40 yıllık çöp sorunu tarihe karışacak" dedi. Bazı noktalarda dinamitle patlatma çalışmaları yapıldığını da belirten Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, "Aynı zamanda tesisin yapılacağı alanda doldurma ve düzleme çalışmaları sürüyor. İdari binaların olacağı noktada zemin kotları ayarlanıyor. Burada hummalı bir çalışma var. Manisalıların da sabırsızlıkla beklediği tesiste artık geri sayım başladı. Bittiğinde Manisa...