03 / 05 / 2024

Manisa yüksekokul

Manisa yüksekokul

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret eden Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, üniversiteye turizm ve otelcilik meslek yüksekokulu kazandırılması sözünü verdi.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Nusaybin'de yüksekokul için arazi tahsisi!

Mardin Nusaybin Belediyesi, ilçeye Meslek Yüksekokul yapılması için Üniversite yönetiminin istediği Gırnavaz Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

8 üniversitede yeni fakülte ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumları bünyesinde fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kerkük ve Cerablus'ta iki ayrı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulmasına karar verildi.

İstanbul-İzmir arası yolculuk süresi kısalıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayan 49 kilometrelik Kemalpaşa-Saruhanlı etabında yolculuk başladı...

500 milyar dolarlık rezerv OSB ile dünyaya açılacak!

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da bulunacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı.

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul kuruldu!

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

İşte yeni kurulan ve kapatılan üniversiteler!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu'nun kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu.

17 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

İzmir ve Manisa'da yerleşim bölgelerine sanayi yasağı!

İzmir ve Manisa’yı kapsayan 1/100 bin ölçekli imar planları yenilikler getiriyor. İzmir ve Manisa’nın tamamını ilgilendiren bu planlarda çok önemli ve iki kentin belki de 50 yılını etkileyecek önemli değişiklikler mevcut. 

Denizli’deki üniversite binasını Belediye bitirecek!

Denizli’nin Kale ilçesi’nde inşa edilen yüksekokul binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilecek. Binanın kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

Manisa yüksekokul Haberi

Manisa yüksekokul


Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret eden Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, üniversiteye turizm ve otelcilik meslek yüksekokulu kazandırılması sözünü verdi. Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Bana üniversitedeki tüm olanakları en iyi şekilde kullanmam için bir görev verildi. Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Sizin de desteklerinizle bir turizm meslek yüksekokulu açabilirsek bu sektördeki ara eleman sıkıntısını da gidermiş oluruz. Okul yapımına destek olursanız, bizler de tüm imkanları sağlarız" dedi. Yüksekokul sayesinde kendilerinin de acil personel ihtiyacının karşılanacağını belirten Akçura, "Böylece öğrenciler iş kaygısı yaşamaz. Yeter ki istenilen seviyede ve kalitede eğitim alabilsinler. Bir, iki yıla kadar seve seve yüksekokulu yapabiliriz, bunun sözünü veriyorum. Manisa'ya el birliğiyle büyük bir değer kazandırmış oluruz. Turizm...