04 / 05 / 2024

manisada 26 tesis açıldı

manisada 26 tesis açıldı

Manisa’da toplam 105 milyon 279 bin lira değerindeki 26 tesisin açılışını gerçekleştiren Başbakan Davutoğlu, “Gece gündüz demeden hizmetinizde olmaya devam edeceğiz” dedi.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Kahramanmaraş'a 26 yeni tesis geliyor!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta 284 milyon liraya mal olacak 26 tesisinin temelini birlikte attı.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Aralık'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Eyyübiye ve Hilvan ilçelerinde bulunan iki adet arsanın irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsaların toplam bedeli 3 milyon 469 bin 291 TL olarak belirlendi.

Bakanlık'tan turizme 26 bin kapasiteli yeni tesis!

Bakanlık, tasarruf hakkı kendisinde bulunan 9 ildeki 28 kamu taşınmazının turizm yatırımcılarına tahsisine yönelik ihaleye çıktı. Tahsis edilen yerlerde toplam 26 bin 362 yatak kapasiteli tesisler yapılması hedefleniyor.

4 ilde elektrik kesintisi 26 Ocak 2016!

Adana, Mersin, Gaziantep ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 26 Ocak'ta tesis, bakım, güvenlik ve hat tadilatı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Ocak'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Haliliye ilçesinin Sırrın Mahallesi'nde bulunan turizm tesis alanının irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsanın bedeli 8 milyon 966 bin 85 TL olarak belirlendi.

Sam Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Tesis Yönetimi Anonim Şirketi, İbrahim Bozan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yusuf Altun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kütahya'da yap işlet devret modeli tesis yapım işi ihalesi!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Kütahya İli Merkez İlçesi Yoncalı Kaplıcalarında yap işlet vevret modeli tesis yaptıracak. İhale 26 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.

Ankara'da ticaret ve sosyal tesis binası yapım işi ihalesi!

Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ticaret ve sosyal tesis binası yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle 26 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 165 takvim günüdür...

Kütahya Belediyesi, aylık 2 bin 500 TL'ye tesis kiraya verecek!

Kütahya Belediyesi, İstiklal mahallesinde bulunan tesis 2 bin 500 TL'ye kiraya verecek. İhale, 26 Haziran saat 14:30'da yapılacak

Kütahya Belediyesi tesis yaptıracak, 25 yıllığına ayda 2500 TL'den kiralayacak!

Kütahya Belediyesi tesis yaptıracak, 25 yıllığına ayda 2500 TL'den kiralayacak. İhale, 26 Haziran Salı günü saat 14:30'da yapılacak

manisada 26 tesis açıldı Haberi

manisada 26 tesis açıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplam 26 tesisi açmak için Manisa'ya geldi.

Cuma namazını kentte kılan ve açılış öncesi Şehzadeler Belediyesi'ni de ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, caddede halkı yürüyerek halkı selamladı.

Davutoğlu'na Manisa ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da eşlik etti. Başbakanın ricası üzerine Manisa'ya geldiği öğrenilen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önceden gelerek cami girişinde Davutoğlu'nu karşıladı. Bu sırada yanına gelen bir çocuğun "Sizi çok seviyorum Başbakanım" demesi üzerine Davutoğlu, çocuğa sarılarak öptü.


MEHTERLİ KARŞILAMA

Vatandaşlarla selamlaşarak caminin önüne gelen Başbakan Davutoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor...