16 / 05 / 2024

manisadaki kent meydanları

manisadaki kent meydanları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak olan Kent Meydanı Projesi’nde yer teslimi gerçekleştirildi.

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Kocaeli'deki projeler ne durumda?

Kocaeli'de kent meydanlarının inşaatları yükseliyor. Karamürsel ve Başiskele’de kaba inşaatlar bitme noktasında gelirken, Kartepe’de meydan projesi bitti ve ihale aşamasında geldi. Kandıra’da ise çalışma devam ediyor. İşte projelerdeki son durum;

Gölköy Kent Meydanı açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın 19 ilçe için hazırladığı “Kent Meydanları” projesi ilçelerde adım adım ilerliyor. Ulubey ve Perşembe ilçelerinde tamamlanarak hizmete alınan kent meydanlarında bu kez sıra Gölköy ilçesinde...

Kocaeli Karamürsel'e 5 bin metrekarelik yeni meydan yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor.

Karamürsel'de 5 bin metrekarelik kent meydanı yapılıyor!

Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor.

Kocaeli Karamürsel’e yeni kent meydanı inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor. Bölgenin cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı Karamürsel’e kazandırılacak.

Birecik ekolojik kent olacak!

Faruk Pınarbaşı, " Sosyal tesisler, is merkezleri, meydanlar, yollar ve kentte ihtiyaç duyulan diğer yapıları katarak, mimarisi estetik acıdan yenilenmiş, ekolojik bir kent oluşturacağız" dedi.

Yuvacık’ta kent meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köyleri kent meydanları ile kavuşturmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi ile birlikte devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Yakacık Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nde kamulaştırmaya başladı!

Tabakhane Kentsel dönüşüm projesi ihalesi Ağustos'ta!

Mehmet Ergün Turan Uşak'ta yerleşim alanları, kamu kurumları. sağlık merkezleri, kent meydanları, alışveriş, yürüyüş alanları, restoranlar. parklar ve kapalı otoparklarıyla birlikte örnek olacak kentsel dönüşüm projesi uygulayacaklarını açıkladı...

manisadaki kent meydanları Haberi

manisadaki kent meydanları


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak olan Kent Meydanı Projesi’nde yer teslimi gerçekleştirildi. Yer teslimi Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, daire çalışanları ve ilgili firma yetkilileri tarafından yapıldı. Selendi’ye prestij kazandıracak meydan projesi yaklaşık olarak 11 bin 500 metrekarelik alanda can bulacak. Proje 9 bin 650 metrekare alana yayılacak. Bu alanın 3 bin 628 metrekaresi yeşil alan olacak. 150 metre uzunluğunda istinat duvarlarıyla teşkil edilecek Selendi Kent Meydanı’nda; rekreasyon ve yaşam alanları, rekreasyon alanlarını bağlayan köprüler, istinat duvarları arasında yürüyüş yolları ve seyir terasları yer alacak. Proje kapsamında dekoratif oturma birimleri, tören alanı, sergi alanı, dinlenme alanı ve doğal taş kaplama yüzeyleri de bulunacak. Bunun yanı sıra...