29 / 04 / 2024

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.

TOKİ müjdelerine devam ediyor! Ucuz konut almak isteyen tüm Manisalılar buraya! Tarihi açıklandı

Yatırımlarına ve vatandaşlara yönelik çalışmalara devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci Projesi için adımı attı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Manisalılara ucuz konut müjdesi! Manisalılar bu tarihe dikkat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Melikgazi'de konut sorunu çözülecek!

Gazeteciler Konut Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Toplantıda TOKİ tarafından yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Gaziantepli gazetecilere yeni konut müjdesi!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Konut almak için en uygun dönem!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnci, ev almak için en uygun dönem olduğunu söyledi.

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep'te gazeteciler için yapılan konutlar Şubat'ta teslim!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, kentteki gazetecilere yönelik hayata geçirilen toplu konut projesinin Şubat'ta teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak Haberi

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.


Aytaç, gazetecilerin yıllardır bu hayali kurduğunu, Çerçi'nin TOKİ yetkilileri ile görüşmesinden olumlu cevap alacağına inandığını vurguladı Aytaç, "Hiçbir ayırım yapmadan Manisa'daki her basın mensubunu ev sahibi yapmak istiyoruz. Müjdeli haberi en yakın zamanda bekliyoruz" dedi. 


Sabah...