29 / 04 / 2024

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.



2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa 2022 projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan resmi detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projesi Yunusemre ilçesinde inşa edilecek.

Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan TOKİ Manisa projesinde toplam 366 adet konut yer alacak.

TOKİ den Manisa ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

Konutların dışında 16 adet dükkanın da yer alacağı TOKİ Manisa Yunusemre projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Manisalıların ev sahibi olacağı TOKİ Manisa Yunusemre projesinin ihalesi 14 Ekim 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak. Merakla beklenen Manisa TOKİ projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, söz konusu teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

TOKİ Manisa Yunusemre projesinin inşaatının yer tesliminden itibaren 550 (BeşYüz) takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön