14 / 05 / 2024

Manıtou Grup adres

Manıtou Grup adres

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cansu Kahrıman tarafından kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Umutlar Grup İnşaat Otomotiv Medikal Kimya Ve Tekstil Sanayi Şirketi kuruldu!

Umutlar Grup İnşaat Otomotiv Medikal Kimya Ve Tekstil Sanayi Şirketi  Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeliEyyüp Danışman tarafından kuruldu.

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Abbas Peıman Keıvanı tarafından kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası ay sonuna kadar sürecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri!

33 kat tek blok şeklinde yükselecek olan proje Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek. Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri Haziran 2017 'de yapılması planlanıyor.

Manıtou Grup adres Haberi

Manıtou Grup adres

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...