19 / 05 / 2024

mansur paşalı kimdir

mansur paşalı kimdir

1981'den marketçilik yapan ve Beykoz'da faaliyet gösteren Paşalı Süpermarket şubelerine bir yenisini daha ekledi. Paşalı Süpermarket Kavacık'ta şube açtı. Market sahibi Mansur Paşalı konu ile ilgili açıklama yaptı.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

mansur paşalı kimdir Haberi

mansur paşalı kimdir

1981'den marketçilik yapan ve Beykoz'da faaliyet gösteren Paşalı Süpermarket şubelerine bir yenisini daha ekledi. Paşalı Süpermarket Kavacık'ta şube açtı.


Beykoz'da toplam 8 şubesi bulunan Paşalı Süpermarket'in sahibi Zeki Paşalı ve Mansur Paşalı. 


Market sahibi Mansur Paşalı: '1981'den marketçilik hayatımıza hızımızı kesmeden devam etmekteyiz.Halkımıza devamlı günlük taze ürünler sunmaktayız,tecrübeli uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz'dedi.


Paşalı 'Hedefimiz boğaz bölgesinde tüm semtlerde şube açmak 34 yıllık tecrübemizi iyi kaliteli bir şekilde ileri taşımak ve daha geliştirerek hizmet sunmak çevremizdeki insanlara istihdam sağlamak,hem beykoz ekonomisine hem ülke ekonomisne katkıda bulunmak hedefimizdir. Sizleride marketlerimizde ağırlamaktan onur duyarız'...